Újabb kalandparkkal bővült a Balaton régió

2013. június 23. 08:20 - balaton | peti

western.jpg

A héten újabb attrakcióval gazdagodott a Balaton régió. Garaboncon, Zalakarostól 3 km-re hosszas előkészületek után végre megnyitotta kapuit a 7 Vezér történelmi kalandpark.

A legújabb tematikus parkban elsősorban a magyar hagyományokkal találkozhatnak az érdeklődők, megtekinthetik őseink jurtáit, megismerkedhetnek az íjászat és lovaglás művészetével és végigjárhatják a magyar királyok arcképcsarnokát. Ezen kívül lehetőség nyílik tradicionális magyar ételek kóstolására: házi sajtok és szabad ég alatt grillezett fogások közül válogathatnak kedvükre a gasztronómiát kedvelő látogatók.

A parkban a legkisebbekről sem feledkeztek meg, sőt! Ők kipróbálhatják az íjászkodást és a lovaglást, közelről szemügyre vehetik a farm házi állatait, ezen felül egy gokart pálya is kialakításra került. Külön meg kell említeni Hanna hercegnő várát, mely egy épített többfunkciós téglavár: rendelkezik őrtornyokkal, színpaddal és küzdőtérrel is, jelenleg árkádjában található a Magyar királyok arcképcsarnoka.

Bővebb információ a farmról, nyitva tartás, részletes program, belépőjegy ártáblázat itt található.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonabalatonon.blog.hu/api/trackback/id/tr575361139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása